فیلترهای Mineralization
یکی از اولین مواردی که شما در مورد سیستم های RO صحبت می کنید این است که مردم می گویند آب فیلتر شده دارای طعم غیر معمول است. تغییر در طعم به دلیل آب از طریق غشای RO فیلتر می شود. هنگامی که آب از طریق غشاء عبور می کند، بیشتر اجزای آن را از دست می دهد و مقدار pH آن کاهش می یابد. این باعث می شود که آب اسیدی تر شود و طعم آن تغییر کند.
اگر آب را تصفیه کردید و فکر می کنید طعم غیر معمولی دارد، شما باید یک سیستم RO با یک فیلتر معدنی کننده داشته باشید. این فیلتر مواد معدنی را به آب اضافه می کند و pH آن را افزایش می دهد. آب تصفیه شده به عنوان آب معدنی بطری مزه دار خواهد شد.